Peelings

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Een peeling zorgt ervoor dat er een nieuwe, gladde huid ontstaat en het verbeterd de huidstructuur. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen verminderen of talgproductie remmen. Voor elke huid is er een geschikte peeling.

Peelings variëren in sterkte: van milde peelings die verbetering brengen en slechts een korte herstelperiode hebben tot diepe peelings die zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

De behandeling
Er word gestart met het reinigen van de huid. Vervolgens word de peeling aangebracht met een kwast. Na het aanbrengen van de peeling zult u een paar minuten een wat prikkelend gevoel ervaren. Dit is snel weer over zodra de peeling verwijderd is. Met behulp van koude kompressen wordt de peeling geneutraliseerd. Tot slot wordt de huid verzorg met een nabehandelingscrème en zonnebrandcrème.

Tijdens een intakegesprek wordt de huidconditie in kaart gebracht en wordt er bepaalt welke peeling het best van toepassing is.

 

Zie hier de tarieven

Tarieven